Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

GTB’DEN ANLAMLI ZİYARET

  • 26.09.2014
  • hopatso

 

 

Gaziantep Ticaret Borsası çıktığı Doğu Karadeniz gezi ve ziyaret proğramı kapsamında Hopa TSO’yu ziyaret etti.

         

           Hopa TSO’nun son genel kurulda göreve gelen yeni Yönetim ve Oda Meclisinin çalışmaları bir bir ses getirmeye devam ediyor. Yolu Doğu Karadeniz Bölgesine düşen iş dünyasının temsilcileri de bir bir Hopa TSO’yu ziyaret etmeye devam ediyor.

            Son olarak Erzurum TSO’nun ziyaret ettiği odayı bu defa da Gaziantep Ticaret Borsası oda Meclis başkanı, yönetimi ve üyelerinden oluşan grup ziyaret etti. Hopa TSO Y.K. Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Metin Karaman ve Y.K. üyeleri tarafından karşılanan Gaziantep Ticaret Borsası heyeti de sıcak karşılama için teşekkür ettiler.

            Hopa TSO Y.K. Başkanı Osman Akyürek Artvin-Hopa-Sarp Sınır Kapısı, Gürcistan ve Türkî Cumhuriyetlerle ticari ilişkiler ve Hopa TSO faaliyetleri konusunda misafir Borsa heyetine ayrıntılı bilgiler vererek, ilişkilerin bundan sonrada gelişerek devam etmesi temennisinde bulundu.

            Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Başkanı Selami Memiş’de sıcak karşılama için teşekkür ederek, kendi odaları ve çalışmaları hakkında bilgi vererek ticari ilişkilerin önünün açılması, çeşitlendirilmesi, ilişkilerin geliştirilmesi ve yakalanabilecek ortak noktalarda birlikte hareket etmenin önemine değinerek, Hopa TSO yönetimini Gaziantep’e davet etti.

            Görüşmelerin sonunda Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek’de konuk Borsa yöneticilerine ziyaret anısına oda plaketi vererek konuklarını aynı sıcak ortamı ile uğurladı.