Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

TOBB 72. GENEL KURULU TOBB ETÜ' DE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

  • 11.05.2016
  • hopatso

 HOPA TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Vergi Komisyonu Üyesi Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Metin KARAMAN, Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Alişan Ender TOPALOĞLU ve Oda Genel Sekreteri Ali UZUN TOBB 72. Genel Kurula katıldılar. Vergi Komisyonu toplantısına katılan Başkanımız toplantının ardından TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ile yemekte bir araya gelerek bazı konularda fikir alış verişinde bulundular.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 72. Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.​ 
 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) 10, 20 ve 33'üncü yılını doldurmuş delegelere yönelik "72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni", TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katımıyla TOBB konferans salonunda gerçekleştirildi.​ TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı reform ve istikrar adımlarıyla, özel sektör olarak atılımlar yaptıklarını ve birçok sektörde küresel başarı hikâyeleri yazdıklarını söyledi.

11 Mayıs Çarşamba günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleştirilen Genel Kuruluda TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu önemli konulara değinerek ekonomi alanında yüksek hedeflerimiz var bunlara ulaşmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz, ifadelerini kullandı.

 

 
TOBB 72. GENEL KURULU TOBB ETÜ' DE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
TOBB 72. GENEL KURULU TOBB ETÜ' DE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
TOBB 72. GENEL KURULU TOBB ETÜ' DE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR