Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

İLÇEMİZ MUHTARLAR DERNEĞİNİ ODAMIZDA AĞIRLADIK

  • 17.05.2016
  • hopatso

Hopa Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Kemal Köse, Y.K. Üyeleri Sundura Mahallesi muhtarı Mürsel Şişman, Bucak Mahallesi Muhtarı Nevzat Azaklı ve Kızılay Hopa Şube Başkanı Coşkun Bekar’ı ziyaretlerinde Başkan Osman Akyürek karşıladı.

Muhtarları ve Kızılay Derneği Başkanını odada görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Akyürek, muhtarların çok önemli görevler ifade ettiğini, halkla birebir iç içe oldukları için omuzlarındaki yükün ağırlığını bildiğini ifade etti.

Hopa TSO olarak önemli projelerin hayata geçirilmesi için çalıştıklarını ifade ederek, bu süreçte ilçedeki Sivil toplum örgütlerinin desteklerinin de çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Hopa Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Kemal Köse’de Başkan Akyürek’e sıcak karşılama için teşekkür etti. Köse İlçenin kalkınması ve gelişimi noktasındaki her projeye Hopa Muhtarlar Derneği olarak destek vermeye her zaman hazır olduklarını ifade ederek “İlçemiz her geçen gün gelişmekte ve ciddi anlamda Turizm hareketliliği yaşamaktadır. Bu hareketliliğin daha bilinçli gelişim yönüne sokulması, hizmet sektöründe kalifiye iş gücü yetiştirilmesi ve gençlere yeni iş olanakları yaratılmasının önemine değinerek, mahallelerde yapılaşmada yaşanan sıkıntılara  ve alt yapıda görülen sıkıntıların çözümü noktasında ortak paydalarda buluşarak ilçenin daha modern ve planlı-programlı gelişmesinin önemine değindi.

Başkan Akyürek ziyaret sonunda Muhtarlar Derneği ve Kızılay Derneği Başkanına ziyaretleri için tekrar teşekkür ederek, bundan sonra karşılıklı görüşmelere ve ziyaretlere devam edilmesi temennisinde bulunarak ziyaret sona erdi.