DOKAP BAŞKANI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 16.10.2014

T.C. Kalkınma Bakanlığı Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sayın Ekrem YÜCE odamızı ziyaret etti. Oda Yönetim kurulu başkanı, Meclis Başkanı ve meclis üyelerimiz tarafından karşılanan YÜCE, birçok konuda fikir alış verişinde bulunarak gerekli notlarını aldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Osman AKYÜREK ilçemiz ve odamız hakkında bilgilendirmede bulundu. DOKA ile alakalı olarak projelendirmelerden bahsetti. Bunlardan biri olan HOPA Limanında Kruvaziyer Turizmi Projesi ile ilgili başvuru süreci ile ilgili bilgiler verdi. Ardından HOPAPORT Müdürü Meriç Burçin Özer konunun uzmanı olarak Kruvaziyer turizmi ve proje hakkında geniş açıklamalarda bulundu ve proje aşamalarından bahsetti.

Bütün bu açıklamaların ardından DOKAP Başkanı Sayın YÜCE ilgili yerlerle kısa temaslarda bulunarak bütün güçleriyle HOPA’nın yanlarında olduğunu dile getirdi. Ardından bütün çalışmalarda HOPA’nın asla DOKAP dışında bırakılmayacağını dile getirdi.

Daha sonra sayın YÜCE’ye ziyaretlerinden dolayı küçük bir anı takdim edilerek kendilerine teşekkür edilerek uğurlandı.