Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

AÇILIŞ TÖRENİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • 08.11.2014
  • hopatso

ESENKIYI Mevkiinde yapımına yaklaşık 2 ay önce başlanan Geçiş Belgesi Dağıtım ofisinin açılışı bugün (08.11.2014 Cumartesi) gerçekleştirdi. Sayın Kaymakamımızın, Belediye başkan yardımcımızın ve Gümrük Müdürümüzün yanı sıra Liman Müdürümüz ve ilçemizin nakliye sektörünün neredeyse tamamının hazır bulunduğu geniş bir katılımcı kitlesi ile saat 12:00 de açılışımız yapıldı. 
HOPA TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman AKYÜREK açılış konuşmasını gerçekleştirirken hizmete sunulan dağıtım ofisinin özellikle nakliye sektörü ve şoförlerimiz için son derece önemli olduğunu vurguladı. Sayın Akyürek son derece modern bir bina olduğunu ve herkese hayırlı olması dilediğini aktardı.

 

 

 

 

 



Ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren sayın kaymakamımız HOPA TSO yönetimine teşekkür ettiğini dile getirirken nakliyecilere ve şoförlere bu hizmetin kıymetinin bilinmesi gerekir diyerek konuşmasını sonlandırdı.

İlkel şartlarda ve küçük bir konteynır da yapılan işlemler artık son derece modern bir şekilde dizayn edilen yeni ofisimizde gerçekleştirilecektir. Hem çalışanlarımıza daha hijyenik bir ortam hem de değerli tır şoförlerimize daha kaliteli bir hizmet sunulmasını sağlayacak ofisimiz büyük bir coşku ile hizmete açıldı. Yeni ofisimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz.