Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

İZTO'DAN SELAM GETİRDİM!

  • 01.12.2014
  • hopatso

Kardeş Oda Protokolü imzaladığımız Menemen Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Konsey üyesi Sayın Yılmaz GÜRAL odamızı ziyaret etti. Daha önce odamız tarafından ziyaret edilen Menemen Ticaret Odası Başkanı iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Odamızda yönetim ve meclis kurulu üyelerimiz tarafından ağırlanan GÜRAL öncelikli olarak İzmir Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Konsey Başkanı Ekrem DEMİRTAŞ’IN selamını getirdiğini ifade etti ve  kruvaziyer Turizmi ile ilgili İzmir’in sonuna kadar Hopa’nın arkasında olduğunu vurgulamasını özellikle Ekrem DEMİR TAŞ’IN istediğini söyledi. 

Kardeş oda başkanı GÜRAL, Hopa’da kaldığı süre içerisinde ilçemizi gezme fırsatı bulduğunu Menemen’den gelen biri olarak HOPA ekonomisinin bu denli büyük olmasının kendisini şaşırttığını ifade etti.  Daha Hopa’nın mükemmel bir coğrafyaya sahip olduğunu söyleyen GÜRAL, sahil bandının yeniden düzenlenmesi gerektiğini İstanbul ve Ankara’da buluna örnekleri gibi tek tip düzenlenerek binalara görsellik kazandırılması gerektiğini ve belediyenin bu konuya önem vermesi gerektiğini vurguladı.  

Daha sonra HOPA Limanını Liman Müdürü Meriç Burçin ÖZER eşliğinde dolaşma fırsatı bulan GÜRAL, liman hakkında bilgiler edindi. Meriç Bey tarafından yapılan kısa slayt gösterimlerinde  Hopa Limanının hem bugün ki kapasitesi hem de Kruvaziyer açısından potansiyeli hakkında fikir sahibi oldu.

Hem HOPA TSO hem de Hopa Limanı tarafından son derece güzel ağırlandığını vurgulayan GÜRAL, ne mutlu bizlere ki kardeş oda olmuşuz diyerek ziyaretinden son derece memnun ayrıldığını ifade etti. Kendisine küçük hediyeler sunduğumuz Başkana HOPA TSO yönetimi olarak ziyaretlerinin bizleri ne kadar onore ettiğini Yönetim Kurulu Başkanımız Osman AKYÜREK tarafından ifade edildi. Daha sonra Menemen Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Konsey üyesi Sayın Yılmaz GÜRAL Hopa Limanından uğurlandı.