Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

DEMİRYOLU VE OSB'DE ÖNEMLİ TEMASLAR!

  • 23.01.2015
  • hopatso

Hopa TSO ilçemiz ve bölgemiz ekonomisi için çalışmalarına süratle devam ediyor. HOPA TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK Hopa-Batum Demiryolu projesi için bürokratik temaslarını sürdürmeye devam ediyor. 22 Ocak 2015 Perşembe günü Artvin Milletvekili Sayın İsrafil KIŞLA ile birlikte Ankara’da önemli temaslar gerçekleştirildi.

Temaslar esnasında sadece demiryolu değil Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin İlimize kurulması yönünde önemli temaslar gerçekleştirildi. Sayın KIŞLA ile birlikte TCDD Genel Müdürü Sayın Süleyman KARAMAN, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Organize Sanayi Bölgelerden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Sayın Ramazan YILDIRIM, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Serbest Bölgelerden Sorumlu Müsteşarı Sayın Remzi AKÇİN ile temaslarda bulundular.

Hem Demiryolu projesi hem de OSB konularında bugüne kadar yapılan çalışmaları yaptığı görüşmelerde bürokratlara aktar fırsatı bulan HTSO yönetim kurulu başkanı Osman AKYÜREK, gerçekleştirilen toplantıların son derece önemli olduğunu ifade etti. Bürokrasinin ilçe adına yürütülen bu çalışmaları son derece olumlu karşıladığını ve destek konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacağı konusunda umutlu olduğunu aktardı.