Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSU 1. SINIF EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

  • 21.01.2015
  • hopatso
 

KOSGEB ve HOPA TSO tarafından birlikte organize edilen ve büyük bir talep gören Girişimcilik kurslarının ilk sınıfına katılmaya hak kazananlar dokuz (dokuz) günlük eğitimlerini tamamladılar. Ahmet AVCI hocamız tarafından verilen derslere katılan ilk 30 kişilik grup eğitimlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Verilen eğitim son gününde bürokrasi tarafından yerinde gözlemlendi. Hopa ilçe Kaymakamı Mehmet Ali ÖZKAN, Hopa Belediyesi Başkan Yardımcıları Yüksel ÖZBAYRAKTAR ve Ahmet İSKENDER,  Hopa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İlhan ŞENLİK, KOSGEB Artvin Hizmet Merkezi Müdürü Sadık CEYHAN, ve odamız Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, birinci grup eğitimleri son gününde katılımcıları sınıflarında ziyaret ettiler.

 

Ziyaret esnasında katılımcılar hem akıllarına takılan sorulara yanıtlar alırken, hem de Kaymakam Beyin geçmiş tecrübelerini dinleme fırsatı buldular. Ticari geçmişinden örnekler veren Sayın ÖZKAN, ‘ticarette neler yapmamanız gerektiğini benim tecrübelerimden yola çıkarak bulabilirisiniz!’ dedi. Katılımcıların neredeyse %90’a yakın bir oranının kadın olması ise dikkat çeken bir husun oldu. Hopa TSO Başkanı ve KOSGEB Artvin Hizmet Merkezi Müdürü girişimcilere bundan sonraki adımların ne olması gerektiği ve neler yapılması gerektiği üzerine kısa açıklamalarda bulundular. Ziyaretten memnun kalan katılımcılar programı tamamlamış olmanın keyfi ile gelecek planlarını kurmaya başladılar.