HOPA TSO'DAN BİR HAMLE DAHA

• 06.01.2015

Odamız ve KOSGEB Artvin İl Müdürlüğü organizatörlüğünde ilçemizde bulunan gençlere ve ticaret yapmak isteyenlerin önünü açmak üzere 12-29 Ocak tarihleri arasında Hopa Belediyesi İlçe Gençlik Merkezinde Girişimcilik Eğitim Semineri düzenlenecektir. Yapılacak olan bu kurslara gençlerimizin ve iş yapmak isteyip de bazı olanaksızlardan dolayı planlarını gerçekleştiremeyenlerin faydalanacağını umut ederiz.

Girişimcileri bilinçlendirerek istihdam sağlayacak iş alanları kurmalarını amaçlayan eğitim seminerleri odamızın girişimleri sayesinde ilçemizde de organize edilecektir. KOSGEB’in girişimcilik kurslarının en büyük avantajı kurs sonrasında almaya hak kazanacağınız sertifika ile kredi kullanma fırsatı sağlamasıdır.

HOPA TSO'DAN BİR HAMLE DAHA