Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

DOKA'DAN PROJE TEKLİF ÇAĞRISI VAR!!!

  • 20.03.2015
  • hopatso

 T.C. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) bilgilendirme toplantılarına başladığı Proje teklif çağrıları ile ilgili HOPA toplantısını bugün gerçekleştirdi. Hopa Necmettin Aydın Kültür Merkezi Sinema Salonunda gerçekleştirilen seminere ilçe turizm firmalarının temsilcileri yoğun ilgi gösterirken Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, başkan yardımcıları Okan POYRAZ ve Zekeriya YALÇIN'da katıldılar. DOKA temsilcisinin sunum gerçekleştirdiği toplantıda konu ile ilgili geniş bilgiler verildi. 


Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, 2015 Yılı ‘Yenilikçi Yöntemlerle Turizmin Geliştirilmesi (Kar Amacı Güden Kurumlar İçin)’ ve ‘Tarihi, Kültürel ve Doğal Değerlerin Korunması ve Geliştirilmesi (Kamu Kurumları için)’ Mali Destek Programları kapsamında uygun proje başvurularının Ajansa sunulması amacıyla 19.03.2015 tarih itibariyle teklif çağrısı ilanına çıkmış bulunmaktadır.

Söz konusu programlar kapsamında desteklenecek projeler için Ajans tarafından tahsis edilen ‘Yenilikçi Yöntemlerle Turizmin Geliştirilmesi Mali Destek Programı’ için toplam kaynak tutarı 18.000.000 TL; ‘Tarihi, Kültürel ve Doğal Değerlerin Korunması ve Geliştirilmesi’ için 15.000.000 TL olarak ön görülmektedir. Program kapsamında oluşturulmuş başvuru rehberinde yer alan kriterlere göre hazırlanacak projelerde Ajans desteği ‘Yenilikçi Yöntemlerle Turizmin Geliştirilmesi Mali Destek Programı’ için asgari 100.000TL, azami 600.000 TL, ‘Tarihi, Kültürel ve Doğal Değerlerin Korunması ve Geliştirilmesi’ için asgari 500.000 TL, azami 2.500.000 TL olabilecektir.

Program hakkında detaylı bilgi, Başvuru Rehberi ve eklerinin tamamı www.doka.org.tr internet sitesinden temin edilebilir. 

DOKA'DAN PROJE TEKLİF ÇAĞRISI VAR!!!