Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

8. AYLIK PERSONEL TOPLANTISI

  • 03.02.2015
  • hopatso

HOPA TSO Aylık personel toplantısının 8. si gerçekleştirildi. Nezaketen katılan Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, toplantının ilk kısmında söz alarak bir aile olarak birbirine yaklaşıldığında tüm çalışmaların daha verimli geçeceğini kendi iş hayatında ki deneyimlerinden örneklerle ifade etti. Oda personelinin sadece işte değil çeşitli sosyal aktivitelerle birlikte zaman geçirmesinin önemine vurgu yapan AKYÜREK, kendi işyerindeki uygulamalarına değinerek aldığı olumlu sonuçları personelle paylaştı. Son olarak, daha önce bir kere gerçekleştirilen personel eğitim programını  2015 yılı içinde planlanması ve ilgili çalışmalara başlanılması için talimat verdi.

AKYÜREK konuşmasının ardından toplantıdan ayrıldı. Genel Sekreter Ali UZUN tarafından hazırlanan kısa gündem maddelerine değinildi. HOPA TSO bünyesine yeni katılan personelin sorun ve sıkıntıları olup olmadığı birlikte değerlendirildi. idari ihtiyaçlar konusunda UZUN, ihtiyaç alımında nelere dikkat edileceği ve nasıl yapılacağı konusunda bilgi verdi.

Birlikte çalışan personelin uyumlu çalışmasının devamı için nelere dikkat edilmesi gerektiği hususu değerlendirilerek toplantı sona erdi.