HOPA TSO KOSGEB PROJE ÇAĞRILARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ

• 16.06.2016

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Artvin İl Müdürlüğü organizatörlüğünde KOSGEB Hibe ve Destek Programları hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi. Oda tarafından daha önce düzenlenen Girişimcilik kurslarına katılarak Belge alanlarla diğer işletme sahiplerinin katıldığı seminerde KOSGEB Artvin İl Müdürü Cemil BAHÇE ve KOSGEB KOBİ Uzmanı Onur GAGA KOSGEB Destekleri hakkında yeni açılan proje çağrıları ile ilgili sunum gerçekleştirdiler. ‘Bilişim Teknolojileri KOBİ’lerinin Geliştirilmesi, Hızlı Büyüyen KOBİ’lerde Kapasite Geliştirme, KOSGEB Destekli Girişimlere İvme’ başlıkları altında açılan yeni desteklerle ilgili katılımcılar bilgilendirildi. Seminere HTSO Yön. Krl. Bşk. Osman AKYÜREK, Meclis Bşk. Reşat AYDIN, İŞKUR Artvin Müdürü Cevdet ERTÜRK, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Bşk. Osman KÜÇÜKALİ, HOPAPORT Müdürü Meriç Burçin ÖZER katıldılar.

KOSGEB KOBİ Uzmanı Onur GAGA tarafından gerçekleştirilen sunumun ardından soru cevap bölümüne geçilerek katılımcıların merak ettiği konular değerlendirildi. Yeni girişimci statüsünde bulunanlar ile işletme sahibi olanların ne tür desteklerden hangi miktarlarda destek alabilecekleri kendilerine aktarıldı. Prosedürel süreçler hakkında da bilgi verilen seminerlerde katılıcılar kendi projelerinin uygunluğu ve nasıl desteklenebilir kılınacağı hakkında soru sorma fırsatı da yakaladılar. Gerçekleştirilen seminerin katılımcılar açısından son derece bilgilendirici olduğu gözlemlendi.

HOPA TSO KOSGEB PROJE ÇAĞRILARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ