HOPA TSO YÖNETİMİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

• 28.07.2016

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Yönetim Kurulu üyeleri 08 no’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yeni başkanı Celil Yıldırım’ı ziyaret ettiler.

Osman Akyürek ve Yönetim Kurulu üyeleri Yıldırım’a yeni görevinde başarılar dilediler ve ilçe Sivil Toplum Örgütlerinin birlikte hareket etmesinin önemine vurgu yaparak Hopa için ortak çalışmalar yürütebileceklerini ifade etti. Celil Yıldırım yaptığı konuşmada “Hopa için hep beraber taşın altına elimizi koyacağız” dedi.

Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Celil Yıldırım ikinci kez Şoförlerle bir araya geldi. Yıldırım kooperatifin genel ve mali durumu hakkında açıklamalarda bulundu ve bir ay sonra da Yönetim olarak olağanüstü Genel Kurul Kararı aldıklarını bildirdi.

HOPA TSO YÖNETİMİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ