AGİKAD ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 02.08.2016

Artvin Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİKAD) odamızı ziyaret etti. AGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nurhayat ZAİM ve Dernek Üyesi Sercan ŞAHİNBAŞ odamıza gerçekleştirdikleri ziyarette Oda Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Meclis Başkanı Reşat AYDIN tarafından karşılandılar. Kısa süren görüşmede günlük konular üzerinden gerçekleştirilen sohbette ekonomik alandaki son gelişmeler değerlendirildi. Kadınların iş hayatında daha fazla yer almasının hem ekonomiye katkı hem de cinsiyet eşitliği açısından son derece önemli olduğunu ifade eden AKYÜREK, ziyaretlerinden dolayı Sayın ZAİM ve ŞAHİNBAŞ’ a duyduğu mutluluğu ifade etti. Ziyaretçilerimiz de AKYÜREK ve AYDIN’ a kabullerinden dolayı teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdılar.

AGİKAD ODAMIZI ZİYARET ETTİ