Expo Build Batum Fuarı, 1-3 Eylül 2016

• 31.08.2016

Expo Build Batum - Batum Yapı İnşaat ve Emlak Fuarı, 1-3 Eylül 2016 tarihleri arasında Gürcistan’ın Batum şehrinde gerçekleştirilecek. Oda Yöneticileri ve Meclis Üyeleri ilçemiz işadamları ile birlikte fuara katılarak 1 Eylül tarihindeki açılış töreninde hazır bulunacaklar.

Acara Sanayi ve Ticaret Odası’nın girişimleri ile Point Expo organizatörlüğünde yapılacak Expo Build Batum Fuarı Batum’un en yeni ve en modern 5 yıldızlı oteli Leogrand Hotel içindeki etkinlik merkezinde yapılacak. 100’e yakın firmanın katılması beklenen Batum Yapı İnşaat ve Emlak Fuarı; Ermenistan, İran, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, Ukrayna, Rusya yatırımcıları ile bölge müteahhitlerinin ve yapı malzemeleri sektörünün büyük ithalatçılarından oluşan 4000’e yakın seçkin ziyaretçinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Expo Build Batum Fuarı, 1-3 Eylül 2016