İLÇEMİZ MİNİBÜSÇÜLER KOOPERATİFLERİ BİR ARAYA GELDİ

• 17.10.2016

İlçemiz Minibüsçüler kooperatifleri hafta sonu bir araya gelerek yolcu taşımacılığı konunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve 32 No.lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Okan POYRAZ’ ın girişimleri ile tanışma ve sorunlara karşı birlikte mücadele etme teması ile organize edilen yemeğe minibüsçüler kooperatiflerinin Başkanlarının yanı sıra Hopa TSO Başkanı Osman AKYÜREK, Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsrafil KOTİL ve Hopa Motorlu Taş. Kop. Başkanı Celil YILDIRIM katıldılar.

Gerçekleştirilen yemekte kooperatiflerin yaşadığı sorunlar masaya yatırılarak birlikte çözüm aranması için fikirler paylaşıldı. Yemekte sorunların birlik ve beraberlik içerisinde aşama aşama çözüme kavuşturulması yönünde fikir birliği sağlandı.

İLÇEMİZ MİNİBÜSÇÜLER KOOPERATİFLERİ BİR ARAYA GELDİ