ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNUN HOPA’DA AÇILMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

• 03.11.2016

Araç Muayene İstasyonun Hopa’da açılmasına yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında Hopa Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde ilçe Sivil Toplum Örgütleriyle3 Kasım Perşembe günü toplantı gerçekleştirildi. S.S. 08 Hopa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası, Artvin İşadamları Derneği başkanlarının katıldığı toplantıya Hopa TSO adına Yön. Krl. Bşk. Osman AKYÜREK ve Başkan Yardımcısı Zekeriya YALÇIN katıldılar. Yapılan toplantıda Araç Muayene İstasyonun ilçemizde açılması için bürokratik temasların gerçekleştirilmesine karar verildi. Bu konuda çalışmaların başlatılarak ilgili Bakanlıklardan randevuların alınmasına ve Ankara ziyaretinin gerçekleştirilmesine karar verildi.

ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNUN HOPA’DA AÇILMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR