ATATÜRK KONFERANS SALONU

• 09.12.2016

Hopa TSO'nun konferans salonunun ismi "Atatürk Konferans Salonu" olmasına oy birliği ile karar verdi

Hopa Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasındaki konferans salonun ismi oy birliği ile Atatürk Konferans Salonu" adı verildi.

Yapımı tamamlanan ve ilçenin en modern iş merkezi olan ve önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılacak olan HTSO' nun yeni hizmet binası bünyesindeki konferans salonun ismi meclis toplantısında ele alındı.

Konferans salonuna özel isim verilmesi hususunda yapılan görüşmede meclis üyeleri fikirlerini yazılı bir şekilde kapalı zarfa aktardılar. Gizli oy açık tasnif sistemi ile yapılan oylamada 12 Meclis Üyesi ve Genel Sekreterin oyları açıldı ve 13 oyun tamamında "Atatürk Konferans Salonu"  olması yönünde oy birliği sağlandı.

ATATÜRK KONFERANS SALONU