Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO TOBB KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI

  • 17.12.2016
  • hopatso

 

Karadeniz Bölgesi’ndeki Odalar ve Borsalar Ankara’da TOBB İkiz Kuleler ’de düzenlenen istişare toplantısında buluştu. TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Karadeniz Bölgesi’ndeki Odaların ve Borsaların Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterleri katıldı.​

Toplantıya Hopa TSO adına Başkan Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Reşat AYDIN ve Oda Genel Sekreteri Ali UZUN katıldılar.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu konuşmasında; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin odaların ve borsaların üyeleri için önemli hizmetler gerçekleştirdiğine değinirken bunların tüm üyelere detaylı olarak anlatılmasını ve ‘odalar, borsalar ne iş yapar?’ sorusuna doyurucu yanıtlar verilmesini gerektiğini ifade etti. Birlik ve beraberliği en çok ihtiyaç duyduğumuz zor bir dönemden geçtiğimizi söyleyen Hisarcıklıoğlu, “Gün birlikte hareket etme günüdür” dedi.

Toplantıda, başvuruları başlayan Nefes Kredisi hakkında bilgilendirmede bulunulurken,  Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular istişare edildi. Ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi(MEYBEM)’ne ilişkin sunumlar yapıldı.

HOPA TSO TOBB KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI
HOPA TSO TOBB KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI
HOPA TSO TOBB KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI