HOPA TSO İLÇE KAYMAKAMI GÖRÜKMEZ VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

• 23.12.2016

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası yönetim ve meclis üyeleri ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena da gerçekleşen hain saldırı sonrası 44 şehidimizin taziye ziyareti için ilçe emniyet müdürlüğüne giden oda heyeti, ilçe emniyet müdürü Hakan Ülkü ile bir süre görüştü. Emniyet müdürü Hakan Ülkü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Oda başkanı Osman Akyürek "Bu ziyaret bir başsağlığı ziyareti olsa dahi, asıl olan hepimizin başı sağ olsun. Güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız, güvenlik olmazsa adalet olmaz adalet olmazsa ekonomide olmaz. Bizim ekonomimiz olmuş, güvenliğimiz olmazsa neye yarar" dedi.

Hopa TSO ekibi daha sonra ilçe jandarma komutanlığına giderek orada da taziyelerde bulundu. Hopa ilçe jandarma komutanı Musa Ceylan'ın makamında gerçekleşen ziyarette de, Kayseri de ve Suriye de ki şehit olan askerlerimizin anısına taziye dileklerinde bulunuldu. Oda başkanı burada da "Her ne zaman olursa olsun sizlerin varlığı, bizlerin güvencesidir, ilçede her hangi bir ihtiyaç durumunda Hopa TSO olarak imkânlar dâhilinde hep yanınızdayız" diyerek, başsağlığı dileklerinde bulundu.

Hopa TSO Meclisi ilçeye yeni atanan kaymakam Ferit GÖRÜKMEZ' i makamında ziyaret etti. Meclis üyelerinin tek tek kendilerini tanıtmasının ardından yönetim kurulu başkanı Osman Akyürek Kaymakam Görükmez’e hoş geldiniz dileklerinde bulundu. Akyürek "Yeni hizmet binamızın dördüncü katını yeni kaymakamlık binası yapılıncaya kadar makamınıza tahsis etmekten mutluluk duymaktayız" dedi. Hopa'ya daha önceleri geldiğini dile getiren Görükmez de "Ben buraya geçici olarak değil, bakanlığımızın uygun göreceği tarihe kadar kalıcı olarak hizmet vermeye geldim. Birlikte güzel hizmetlere imza koyma ümidiyle, odanızın yeni hizmet binasında kente faydalı görevler yapılmasını temenni ediyorum" dedi.

HOPA TSO İLÇE KAYMAKAMI GÖRÜKMEZ VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ