Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

İL GENEL MECLİSİNDEN ODAMIZA ZİYARET

  • 04.01.2017
  • hopatso

 Artvin İl Genel Meclisi Başkan Hasan DİLBEROĞLU, Meclis Üyesi Hüsnü ÇAKIR ve Mustafa KALENDER odamızı ziyaret ederek genel değerlendirmelerde bulundular. Odamız toplantı salonunda Yön. Krl. Bşk. Osman AKYÜREK, Başkan Yardımcıları Okan POYRAZ, Zekeriya YALÇIN ve Kurul Üyesi Şükrü AYDEMİR tarafından karşılanan İl Genel Meclisi Temsilcileri çeşitli konularda fikir alış verişinde bulundular.

İlk olarak yapımı devam etmekte olan Artvin Yolu üzerindeki menfez çalışmalarının konumluları itibari ile trafik açısından risk yarattığı bu konuda alınan önlemlerin yetersiz kaldığı kendilerine iletildi.

Asıl ziyarete konu olan TIR ve Otobüs parkları konusu da masaya yatırılarak park sahalarında araçların yaşadığı sorunlar masaya yatırılarak ivedilikle giderilmesi gereken altyapı sorunları Yön. Krl. Bşk. Osman AKYÜREK tarafından İl Genel Meclisi Üyelerine aktarıldı. Buradaki mevcut ücret uygulaması konusunun da alt yapı eksikliklerinin tamamen giderilmeden gündeme gelmesinin doğru olmayacağı ifade edildi.

İl Genel Meclisi üyeleri bu konularda komisyon oluşturulduğunu çalışmaların komisyon raporu çerçevesinde şekilleneceğini ifade ederken, kabullerinden dolayı HTSO Yönetimine teşekkürlerini sundular ve toplantı sona erdirildi. 

İL GENEL MECLİSİNDEN ODAMIZA ZİYARET
İL GENEL MECLİSİNDEN ODAMIZA ZİYARET