Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ İLE TIR PARKLARININ DURUMU İSTİŞARE EDİLDİ

  • 10.01.2017
  • hopatso

 Artvin İl Genel Meclisi üyeleri Odamızı ziyaret ederek tır parkları konusunu değerlendirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Başkan Yardımcısı Zekeriya YALÇIN ve Kurul Üyesi Şükrü AYDEMİR tarafından karşılanan meclis üyeleri çeşitli konularda Odamızın görüşlerine başvurdu.

AKYÜREK yaptığı açılış konuşmasında ilçemizin ve ilimizin tüm konularında siyasi farklılıkları bir kenara bırakarak görevini yerine getiren meclisimize teşekkür ediyoruz, fakat bizimle yapılan görüşmeler bir formalite niteliği taşıyacaksa konuşmanın anlamı yok dedi. TIR ve Otobüs parklarındaki ücretlerin artırılması konusunda ki taleplerini ileten Meclis üyeleri bu konuda komisyon olarak sivil toplum örgütlerinin fikirlerine başvurduklarını ifade etti.

AKYÜREK, yaptığı konuşmada ‘1500’ e yakın TIR, 60’ a yakın Nakliye firmasının temsilcisi olarak görüşlerinin alınması önemlidir. 2014 yılın ücretlere zam yapılırken verilen sözler henüz yerine getirilmedi. 1. Tır parkındaki zeminin sadece %50’si betonlanmış geri kalan kısmı ise bir türlü betonlanamadı. Bu durum araçların zarar görmesini ekonomik zarar uğramasına neden olmaktadır. Öncelikle verilen bu sözlerin yerine getirilmesi gerekir ki zam konusunu birlikte gündeme alabilelim’ şeklinde konuştu.

Meclis üyeleri ve oda yöneticilerimizde kendi fikirlerini dile getirdiler. Öncelikli olarak bu çalışmanın yapılması ve Tır parklarının altyapı sorunlarının giderilmesi gerektiği yönünde fikir birliği sağlandı. İl Genel Meclisi üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür edilirken, Parklardaki durumu yerinde incelemek üzere odamızdan ayrıldılar.  

İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ İLE TIR PARKLARININ DURUMU İSTİŞARE EDİLDİ
İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ İLE TIR PARKLARININ DURUMU İSTİŞARE EDİLDİ