Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

CHP HOPA ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 14.01.2017
  • hopatso

 Cumhuriyet Halk Partisi Hopa İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin bir bölümü Hopa Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Hopa TSO yeni hizmet binasında gerçekleşen ziyarete CHP ilçe başkanı Adnan İskender, yönetim kurulu üyeleri Aziz Topaloğlu, Taner Ekmekçi, ve Bülent Bayrak’tan oluşan heyeti, Hopa TSO olarak Başkan Osman Akyürek, Meclis Başkanı Reşat Aydın,  Başkan yardımcısı Zekeriya Yalçın ve meclis üyesi İsmet Başar karşıladı.

CHP heyeti binanın bazı bölümlerini gezdikten sonra Başkan Akyürek’in makamında ki konuşmasında Hopa ilçe başkanı İskender k “Hopa’ya yakışır güzel bir bina yapmışsınız. Hem modern hem de görsel güzelliği olan ulaşımı rahat şehrin ve ticaretin merkezinde yapılan bu yatırım için tüm ekibinize teşekkür ediyorum.  Hopa her şeyde olduğu gibi ticarette de en güzeline layıktır. Sizin başkanlığınızda ki ticaret odasının bu çalışmalarını görüyoruz” dedi.

Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek’te ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi. “Biz burada siyaset üstü bir çalışma yapıyoruz. Meclis ve yönetimimizde siyasi isimlerin olması, odamızın yönetimine hiçbir olumsuzluk getirmemiştir. Burada farklı siyasi anlayışlara mesafemiz aynıdır. Bizim işimiz Hopa ticaretinin önünü açmak, iş insanlarımızın yatırımları ve teşviklerinin bilgilendirmelerini yapmak ve devletimizin imkânlarını yatırımcılarla paylaşmaktır. Bütün bunları yaparken odamızın menfaatlerini gözetiyoruz. İSO 9001 kalite belgesi almış bir oda olarak ayrıca Akreditasyon sürecini tamamlamış ve neticeyi beklemekteyiz. Sizler gibi odamızı ziyaret eden ve edecek olan konuklarımıza da şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

CHP HOPA ODAMIZI ZİYARET ETTİ
CHP HOPA ODAMIZI ZİYARET ETTİ