Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

AK PARTİ HEYETİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 24.01.2017
  • hopatso

 Hopa Belediye Başkanı Nedim CİHAN, Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel ÖZBAYRAKTAR AK Parti Hopa İlçe Başkanı İlyas GÜVEN’ den oluşan AK PARTİ heyeti Odamızı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

HOPA TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Reşat AYDIN ve diğer meclis üyeleri tarafından karşılanan heyete teşekkürlerini sunan AKYÜREK, yeni hizmet binasının ilçemize kazandırılmasında Hopa Belediyensin de büyük katkıları olduğunu ifade etti. AKYÜREK yaptığı konuşmada yapılan çalışmaların daha çok insana ulaşabilmesi için Kaymakamlık ve Hopa TSO arasında olduğu gibi odanın haberlerinin belediyenin sitesinde, aynı şekilde belediyenin haberlerinin odanın sitesinde yayınlanmasını teklif etti. Belediye Başkanı CİHAN bunun son derece olumlu ve makul olduğunu ifade ederek ilgili personellerin görevlendirilmesine karar verildi.

CİHAN, hizmetleri konusunda yaptığı açıklamada sahilde çalışmaları devam eden dolgu sahası ile ilçeye turistik amaçlarla kullanılmak üzere 35.000 m2 alan kazandırılmış olunacağını ifade etti. Yine sahil bölgesinde 500 kişilik bir düğün salonu projesi olduğu bu yapının yanında konferans salonunun da yapılacağını aktaran Başkan, yaklaşık 280 kişi olarak tasarlanan konferans salonunun mevcut olan ihtiyaca cevap vereceğine söyledi. Sözlerine Balıklı köyünden gelen içme suyu ile ilgili kullanım hakkının alındığını belirterek devam eden CİHAN, içme suyu altyapısı ile ilgili çalışmaların da ihale aşamasına getirildiğini ifade etti.

Daha sonra söz alan AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı GÜVEN, hayırlı olsun temennilerini ilettikten sonra ilçemizde 2015 yılında yaşanan sel felaketinin ardından mağdur olan ailelere yönelik AFAD üzerinden bir çalışma yapılarak TOKİ tarafından 200 daireden oluşan bir toplu konut planının bulunduğunu dile getirdi.

Ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür edilmesinin ardından ziyaret sona erdirildi.   

AK PARTİ HEYETİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ
AK PARTİ HEYETİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ
AK PARTİ HEYETİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ