Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

  • 26.01.2017
  • hopatso

 Aralık ayında faaliyet geçen yeni hizmet binamızın hayırlı olması temennisi ile Odamıza gerçekleştirilen ziyaretler devam ediyor. Günün son ziyaretleri Kemalpaşa Belediye Başkanı ve Hopa Küçük Sanayi Sitesi Başkanı tarafından gerçekleştirildi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül AKÇİÇEK odamıza gerçekleştirdiği ziyarette hizmet binasının teknolojik bakımından son derece gelişmiş yapıya sahip olan bu binanın herkese hayırlı olması temennisini dile getirdi. Bu tür büyük yatırımların tüm ilçeye katkı sağladığını ifade eden AKÇİÇEK modern görünümü ile de öne çıkan bir yapı olduğunu söyledi.

Hopa Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Yaşar UZUNER’ de binanın ilçe için önemli bir kazanım olduğuna dikkat çekerek hem bina görseli hem de sunduğu konferans salonu ve benzeri imkânlarla iyi bir yatırım olduğunu söyledi.

Yönetim Kurulu Başkanı AKYÜREK misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek binanın tüm Hopa’ya ait olduğunu dile getirerek teknolojik bir bina olmasının ötesinde toplantı salonları ve konferans salonu ile ilçenim önemli bir ihtiyacını karşılama kapasitesine sahip bir kazanım olduğunu ifade etti.

OSB, Mobilyacılar Sitesi ve Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili fikir alışverişi yapılan görüşme misafirlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür edilerek Kaymakamlık Makamınca düzenlenen toplantıya katılmak üzere sona erdirildi.  

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR