GÜMRÜK KOMİSYONCULARI FİYATLAR KONUSUNDA FİKİRBİRLİĞİ SAĞLADI

• 27.01.2017

İlçemiz gümrük komisyoncularının katılımı ile odamızda gerçekleştirilen toplantıda hizmet bedelleri konusunda fikir birliği sağlandı.

Hopa TSO Yön. Krl. Bşk. Osman KAYÜREK ve Kurul Üyesi Şükrü AYDEMİR tarafından ev sahipliği yapılan toplantıda Gümrük Komisyoncuları sektör olarak işbirliği içerisinde olmaları gerektiği ve bu nedenle uygulanan fiyatlarda uyum olmasının elzem olduğunu dile getirdiler.  Yapılan fikir alış verişinin sonunda katılımcılar ortaklaşa belirledikleri fiyatlar konusunda anlaşmaya vararak bu karara uyulmasının sağlanması için hazırlanan tutanağı imzaladılar.

Yapılan toplantıda teminat konusuda görüşülerek bu konuda neler yapılabileceğini değerlendirildi. AKYÜREK konu hakkında Oda olarak neler yapılabileceği ile ilgili üzerine düşeni yapacağını ifade etti.

Fiyatlar konusunda hazırlanan tutanağın katılımcılar tarafından imzalanmasının ardından toplantı sona erdirildi.

GÜMRÜK KOMİSYONCULARI FİYATLAR KONUSUNDA FİKİRBİRLİĞİ SAĞLADI