HOPA TSO AKREDİTE ODALAR ARASINDAKİ YERİNİ ALDI

• 31.01.2017

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (HTSO) 2015 yılının son çeyreğinde başlattığı Oda Akreditasyon Sistemi eğitimlerini başarıyla tamamlayarak, akredite odalar arasındaki yerini aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 2008 yılında başlatılan Akredite Oda Sistemine 2015 yılında dâhil olan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası yaklaşık 2 yıl süren zorlu süreci başarılı bir şekilde tamamlayarak 12. Dönem Akredite Odalar arasındaki yerini almıştır.

Oda ve Borsaların Avrupa standartlarında 5 yıldızlı hizmet vermelerine imkân sağlayan akreditasyon sistemine dâhil olan odamız 2016 yılı içerisinde başlattığı ISO 9001 Kalite Belgesi çalışmalarını da başarı ile tamamlayarak tüm standartları başarı ile yerine getirmiştir.

HOPA TSO AKREDİTE ODALAR ARASINDAKİ YERİNİ ALDI