ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

• 02.02.2017

KAÇKAR GÜMRÜK TİCARET BÖLGE MÜDÜRÜ ZİYARETİ

Kaçkar Gümrük Ticaret Bölge Müdürü V. Osman GÖLLÜCE odamızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Başkan Yardımcısı Zekeriya YALÇIN tarafından makamda ağırlanan GÖLLÜCE Hopa TSO yeni hizmet binasının ilçe prestiji açısından son derece önemli bir yatırım olduğunu dile getirdi. Teknik özellikleri hakkında bilgi veren Oda Başkanı AKYÜREK, hizmet binasında irili ufaklı tadilatların devam ettiğini kısa bir süre içerisinde de açılış töreninin gerçekleştirileceğini dile getirdi.

İŞMERKEZİ YÖNETİMİ ZİYARETİ

Hopa İş Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri de odamızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek tarafından karşılanan İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç POSHOROĞLU, kurul üyeleri Suat TOPALOĞLU ve Namık Çelik yeni hizmet binasının modern görüntüsünün Hopa için son derece önemli değer yarattığını vurguladılar. Teknik özelliklerinde bahseden Osman AKYÜREK ise sadece dış görüntüsüyle akıllı bir bana olmadığını ve özellikle 160 kişilik konferans salonunun 7 dilde simultane çeviri imkânına sahip olması özelliği ile bölgede tek olduğunu ifade etti. Kısa süren sohbetin ardından AKYÜREK ziyaretçilerine teşekkür ederek görüşme sona erdirildi.

ZİYARETLER DEVAM EDİYOR