HOPADAN ZİYARET

• 20.02.2017

Hopa Ticaret ve Sanayi Odasına Hopadan çay yönetim kurulunun ziyareti.

Hopadan çay işletmesi yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mercan Aydın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk kurucusu ve ortaklarından birisi olan Aslan Tatar ile Hopalı iş adamı ve Hemşinliler vakfı Başkanı Necmettin Aydın ticaret ve sanayi odasını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Kemalpaşa’da kurulan ve özel girişim olarak hayata geçen Artvin’in tek özel çay fabrikası olan Hopadan çay heyetini oda başkanı Osman Akyürek, meclis üyesi İsmet Başar ve oda genel sekreteri Ali Uzun karşıladı.

Hopa TSO Başkanlık makamındaki görüşmede çay sektörünün durumu, Çaykur’un varlık fonuna devredilmesi sonrası özel çay fabrikalarının önemi, organik çay uygulamasına geçilmesi ve çay üreticilerinin sorunlarıyla birlikte ilimizdeki çay potansiyeli konularında fikirler ve bazı bilgiler paylaşıldı. Görüşmede ayrıca Hopa Fen Lisesi ve organize sanayi bölgesi konularında da fikir alışverişlerinde bulunuldu.

HOPADAN ZİYARET