Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

İLÇEMİZ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ BİRAYA GELDİ

  • 21.02.2017
  • hopatso

 İlçemiz STK’ ları bir arya gelerek bazı konularda fikir alış verişi gerçekleştirerek birlikte hareketle neleri gerçekleştirebileceklerini değerlendirdiler. Hopa TSO Meclis toplantı salonunda S.S. 08 No.lu Motorlu Taşıyıcılar Koop. Bşk. Celil YILDIRIM’ ın çağrısıyla yapılan toplantıya HOPA TSO Yön. Krl. Bşk. Osman AKYÜREK, Ziraat Odası Başkanı İhsan SEBER, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Koop. Bşk. Ahmet EKMEKÇİ, Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsrafil KOTİL, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Osman KÜÇÜKALİ, ARİAD Başkanı Seçim ALTUNKAYA, Hopa Küçük Sanayi Sitesi Koop. Bşk. Yaşa UZUNER, S.S. 40 No.lu Hopa İlçe Minübüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Koop. Bşk. Mustafa YILDIRIM katıldılar.

Yaklaşık 2 sat süren toplantıda İlçe Sivil Toplum Örgütleri olarak birlikte hareket edilmesinin lobi oluşturma açısından son derece önemli olacağı vurgulandı. Bu kapsamda aylık rutinlere toplantılar yapılmasına karar verildi ve bu toplantılara her ay başka bir STK Başkanının ev sahipliği yapmasına karar verildi.

Öne çıkan bir diğer konu ise Hopa da Fen Lisesi açılması yönünde daha önce başlatılan çalışmaların akıbeti oldu. Fen Lisesi talebinin ilgili mercilere iletilmesinin ardından sürecin başladığı fakat ısrarcı olunmasının önemli olduğu değerlendirmesi yapıldı. Bu konuda tüm STK’ların ayrı ayrı girişimlerde bulunmasının da etkili olacağı vurgulanarak, aynı amaç için birlikte çalışılmanın güç kazandıracağı ifade edilerek toplantı sona erdirildi. 

İLÇEMİZ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ BİRAYA GELDİ
İLÇEMİZ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ BİRAYA GELDİ
İLÇEMİZ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ BİRAYA GELDİ