Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ

  • 21.02.2017
  • hopatso

 Tüm yurtta büyük bir ilgi gören istihdam seferberliği ile ilgili Hopa TSO Yönetimi Oda üyeleri ile bir araya gelerek konu ile ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Yapılan Basın açıklamasında Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK aşağıdaki ifadelere yer verdi;

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizesiyle 'İstihdam seferberliği başlatılmıştır. İşverenler bu istihdam seferberliğine katılarak ülke ekonomisine sahip çıkacaktır. İstihdam seferberliğine katılmanızı önemle rica ederiz.

TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’ nun imzaları ile hayata geçirilen Oda ve Borsalarda İŞKUR Hizmet Noktası Kurulması Protokolünün ardından Cumhurbaşkanı tarafından TOBB’ da düzenlenen Ekonomi Şurasında Milli İstihdam Seferberliği ilanı ile tüm yurtta büyük bir destek dalgası oluştu. Çift hanelere ulaşan işsizlik nedeniyle başlatılan seferberlik kapsamında bizlerde üzerimize düşeni yerine getireceğiz.

Oda bünyesinde ve yöneticilerin kendiişlerinde bu seferberliğe sahip çıkarak 10’un üzerinde yeni işe alım gerçekleştirildi. Tüm üyelerimize gerek mesaj, gerekse sosyal medya kanalları ile bilgilendirmeler yapıldı ve bu çerçevede İŞKUR destekleri ile ilgili bilgilendirmeler yapılmaya devam edecek.

En az bir işsiz vatandaşın işe alınarak istihdam seferberliğine katılan tüm üyelerimiz hem işlerini ve işgücünü geliştirecek hem de Türkiye’nin geleceğine yatırım yaparak kendileri kazanacaktır. 

MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ
MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ
MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ
MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ