ODAMIZIN ESKİ GENEL SEKRETERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 01.03.2017

1981-1986 yılları arasında Hopa Ticaret ve Sanayi Odasında Genel Sekreterlik görevini yapan Yaşar KİLERCİ odamıza ziyaret gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Başkan Yardımcıları Zekeriya YALÇIN ve Okan POYRAZ, Kurul Üyesi Hasan DURMUŞ ve Oda Genel Sekreteri Ali UZUN ile bir araya gelen KİLERCİ yeni hizmet binasının Hopa’ya çok şey kattığını ifade etti. Yön. Krl. Bşk. AKYÜREK hizmet binasının teknik alt yapı donanımlarından bahsederek ilçenin toplantı salonu ihtiyacını da giderecek 3 farklı alternatife sahip olduğunu dile getirdi.

Hizmet binası projesini hayata geçiren yönetimin önemli işlere imza attığını söyleyen KİLERCİ, başkan ve kurul üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

ODAMIZIN ESKİ GENEL SEKRETERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ