HOPA BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ’NDEN ODAMIZA ZİYARET

• 01.03.2017

Hopa Bedensel Engelliler Derneği sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Odamızı ziyaret ederek Yöneticilerimizle bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Meclis Üyesi Kemal GAZİOĞLU ile görüşen Dernek Başkanı Aydoğan YILMAZ, Başkan Yardımcısı Evren YAZICI, Yönetim kurulu üyesi Ömür Tayfun BALMUMCU ve Dernek Sekreteri Metin USTABAŞ ve Üyesi yeni hizmet binasının hayırlı olması temennilerini dile getirdiler.

Kısa süreli sohbet gerçekleştirilen görüşmede Sosyal Tesis projesi ile ilgili taleplerini yineleyen Dernek yöneticileri Hopa TSO’ nun desteğinin kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Yön. Krl. Bşk. AKYÜREK daha öncede söz verdikleri gibi taahhütlerinin arkasında olduklarını ve üzerlerine düşeni yerine getirmeye hazır olduklarını dile getirdi.

HOPA BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ’NDEN ODAMIZA ZİYARET