ODA PERSONELİ AYLIK OLAĞAN TOPLANTILARINI GERÇEKLEŞTİRDİ

• 02.03.2017

Hopa TSO Oda personeli olağan toplantılarını 2 Mart Perşembe günü Oda Genel Sekreteri önderliğinde gerçekleştirildi. 6 maddeden oluşan toplantı gündemi görüşüldü. Toplantının ilk bölümünde Oda Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK de katılarak yeni personele odanın kendilerinden beklentileri hakkında bilgi verdi. Akreditasyon süreci ve odamızda ki yeni uygulamalardan da bahseden AKYÜREK 5 yıldızlı oda olmanın bilinci ile tüm Hopa TSO ailesi olarak hizmet kalitesini en üst seviyeye getirmek için hep birlikte uyum içinde çalışmalıyız ifadelerini kullandı.

Başkanın toplantıdan ayrılmasının ardından gündem maddelerini görüşen personel dilek ve temennilerini dile getirdi. Akredite Oda olma ve işleyiş hakkında Genel Sekreter tarafından bilgilendirme yapılmasının ardından personel talepleri alınarak toplantıya son verildi.

ODA PERSONELİ AYLIK OLAĞAN TOPLANTILARINI GERÇEKLEŞTİRDİ