EKONOMİ BAKANLIĞI TEMSİLCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 08.03.2017

Ekonomi Bakanlığı Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Vekili Miraç GÜLNAR ve Rize Grup Başkanlığı Ürün Denetmeni Mahir OKUR Hopa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ile bir araya geldi. Yaş meyve ve sebze ihracatı yapan üyelerimizden Cengiz BALTA, Yaşar BALKAYA, Azer YILMAZ, Ahmet MAŞALCI ve Çayan YILMAZ’ ın da katıldığı görüşmede sebze meyve ihracatı ve DTS konuları görüşüldü.

İlçemizde yapılan yaş sebze ve meyve ihracatının durumu ve Sarp Gümrüğündeki işlemler hakkında gerçekleştirilen sohbette Yönetim Kurulu Başkanı AKYÜREK ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek sorunların yerinde çözümü açısından son derece önemli bir görüşme olduğunu söyledi.

Yaş sebze ve meyve ihracatının gelişmesi açısından atılabilecek adımların değerlendirildiği görüşme Bölge Müdürü Vekili GÜLNAR ve Ürün Denetmeni OKUR’ a ziyaretlerinden dolayı teşekkür edilerek sona erdirildi.

EKONOMİ BAKANLIĞI TEMSİLCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ