HOPA TSO YÖNETİMİ BELEDİYE BAŞKANI NEDİM CİHAN’I ZİYARET ETTİ

• 14.03.2017

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Belediye Başkanı Nedim CİHAN’ ı ziyaret ederek kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Belediye Başkanlığı makamında ağırlanan Hopa TSO heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Başkan Yardımcıları Zekeriya YALÇIN, Okan POYRAZ ve kurul üyeleri Şükrü AYDEMİR ile Hasan DURMUŞ yer aldı.

Kabullerinden dolayı Belediye Başkanına teşekkürlerini sunan heyet Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binasının iskân ruhsatını aldıklarını ve katkılarından dolayı Belediye yönetimine ve tüm birimlerin çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Hopa’ya böyle bir bina kazandırılmasının son derece önemli olduğu vurgulanırken emeği geçen herkese teşekkür edildi.

Gerçekleştirilen kısa sohbette CİHAN, Hopa adına ne yapılacaksa birlik ve beraberlik içerisinde sorumluluk bilinci ile her şeyi yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Belediye olarak sürdürülen çalışmalara değinen Başkan başta nakliye ve turizm olmak üzere tüm sektörlerin gelişimi için çaba göstermeye hazır olduklarını söyledi.

Daha sonra söz alan Oda Başkanı AKYÜREK, oda olarak geliştirdikleri projelerde belediyenin de desteğinin alınarak birçok lobi çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti. Belediye ve diğer STK’lar olarak bir uyum içerisinde çalışabilmenin başarıyı getirecek tek yol olduğunun farkında olduklarını ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde görev süreleri boyunca çalışacaklarını dile getirdi.

Kısa süren ziyaret Belediye Başkanına tekrar teşekkür edilerek sonlandırıldı.

HOPA TSO YÖNETİMİ BELEDİYE BAŞKANI NEDİM CİHAN’I ZİYARET ETTİ