İŞKUR KOSGEB SINIFLARININ 3. SÜ TAMAMLANIYOR

• 21.04.2017

Hopa TSO ve İŞKUR organizatörlüğünde ilçemizde düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Kurslarının 3. ve sonuncu sınıfı tamamlanıyor. İŞKUR tarafından gerçekleştirilen kursların Hopa ayağı olan ve Odamızla işbirliği içerisinde gerçekleştirilen eğitimlerin son sınıfı 19-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilerek son bulacak. Eğitmen Zuhal Tuğçe YAZICI tarafından verilen kursların 3. Gününde Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Oda Genel Sekreteri Ali UZUN kursiyerleri ziyaret ederek projeleri hakkında sohbet etti.

Kursiyerlerin gerçekleştirmek istediği projeleri hakkında bilgi alan AKYÜREK, katılımcılara başarılar dileyerek sadece eğitim düzenlemekle yetinmeyerek bundan sonraki her aşamada da Oda olarak destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

İŞKUR KOSGEB SINIFLARININ 3. SÜ TAMAMLANIYOR