Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPALILARI RÜŞVET VE MİLLİYETÇİLİKLE SUÇLAYAN KİŞİ İLE İLGİLİ GEREĞİ YAPILSIN

  • 03.05.2017
  • hopatso

 Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ile Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ilçe nakliyecileri ile bir araya gelerek UND Yönetim Kurulu Üyelerinden Abdullah ÖZER’ in ulusal ve yerel bazı gazetelerde yer alan ve son derece talihsiz, Hopa halkını aşağılayıcı, FÖTE’cü ve zorba olarak nitelendirdiği basın açıklamasıyla ilgili değerlendirme yaparak kınama açıklaması gerçekleştirdi.

“Hopa’da mikro milliyetçilik yapılarak sıkıntılarımıza sıkıntı katılmaktadır. TIR’larımızın bekletildiği parkın tadilata girmesiyle ortaya çıkan acı tablo sektörümüzü ekonomik çıkmaza sürüklediği gibi adalet hissimize de darbe vurmuştur. Sorun açık ve nettir, park fişi vermekle görevli arkadaşlar her ne hikmetse başta Hopalı oldukları bilinenler olmak üzere el altından para verenleri sırada bekletmemektedir” Türkiye Cumhuriyeti Devleti üç beş çapulcuya, çeteye veya rüşvetle kazanç sağlayan kendi içindeki memurlara göz yummayacak kadar büyük bir ülkedir. Ortadoğu ülkesi olmadığımızı bu kokuşmuş zihniyettekilere hatırlatacak devletimizi göreve davet ediyoruz” Hopa’da olanlar bu işte FETÖ parmağı mı var diye bizleri düşündürmedi değil” 

Yukarıda alıntı yapılan ve gazetede yer alan açıklamalarından bazı kısımları paylaşarak yapılan açıklamanın ne derece vahim ve uygunsuz olduğunu anlaşılmasının gerektiği ifade edildi. Nakliye sektörünün her sorununda çözüm için gecesini gündüzüne katarak çalışan ve sektörün sorunu hepimizin sorunudur diyerek Hopalı, Trabzonlu, Diyarbakırlı veya Hataylı demeden birlik içerisinde sorunların aşılması noktasında çabalayan Hopalı nakliyeciler olarak böyle bir kişinin UND yöneticisi olması artık mümkün olmadığını söyleyen Hopalı nakliyeciler bu açıklamadan duydukları rahatsızlığı ifade ederek açıklama sahibi Özer’i en sert dille kınadılar.

2 Mayıs Salı günü yapılan toplantıda yapılan basın açıklamasını esefle kınama ve ilgili şahsın bulunduğu görevden derhal tasfiye edilmesi konusunda fikir birliğine varıldı. Tüm Hopa halkını töhmet altına bırakan il ve ilçe düzeyindeki yöneticileri rüşvete ve zorbalığı göz yummakla suçlayan ve hatta TC İçişleri Bakanı Sayın Süleyman SOYLU’ yu sanki ülkemizin değil de Trabzonluların Bakanı gibi telaffuz ederek aba altından sopa gösterme çabasına giren bu zatın UND Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etmesi katiyen kabul edilemez olarak tanımlayan nakliyeciler ve STK Başkanları gerekenin ivedilikle yapılacağını duyurdular. 

HOPALILARI RÜŞVET VE MİLLİYETÇİLİKLE SUÇLAYAN KİŞİ İLE İLGİLİ GEREĞİ YAPILSIN
HOPALILARI RÜŞVET VE MİLLİYETÇİLİKLE SUÇLAYAN KİŞİ İLE İLGİLİ GEREĞİ YAPILSIN
HOPALILARI RÜŞVET VE MİLLİYETÇİLİKLE SUÇLAYAN KİŞİ İLE İLGİLİ GEREĞİ YAPILSIN