TOBB GENEL SEKRETERLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

• 28.07.2017

Türkiye Odalar ve Borsalar birliği (TOBB) Genel Sekreterler Bilgilendirme Toplantısı, Ankara’da yapıldı.

Toplantıya Hopa TSO Genel sekreteri Ali Uzun katıldı

Toplantıda bir konuşma yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa camiası olarak tek bir aile olduklarını belirterek, Türkiye’nin her kesiminden, her sektöründen şirketleri, girişimcileri temsil eden, tek meslek örgütü olduklarını söyledi.

TOBB’un gücünün birliğinden ve birbirlerine sımsıkı kenetlenmiş olmalarından geldiğini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Birliğimiz, gücümüz ve etkinliğimiz, bizim, yani bu camianın farkıdır. Başka kurumlardan bizi ayrıştıran, bizi öne çıkartan en büyük özelliğidir” dedi.

Hisarcıklıoğlu, “Büyük gücün sorumluluğu da büyük olur” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bize emanet edilen bu gücün, sorumluluğun hakkını vermek durumundayız. Bu da bizim hem hukuki, hem de ahlaki görevimiz ve sorumluluğumuzdur. Bizim Kayseri’de güzel bir söz var. İşin ününe değil ununa bak derler. Aslında işin ununu yapan sizlersiniz. Sizler başarılı işler yaparsanız biz de başarılı oluruz. Hepimizin gücü ve itibarı artar. Bu yüzden bize düşen görev de, sizleri en iyi şekilde görevinize hazırlamak, sizleri en iyi bilgilerle donatmaktır.”

Toplantının açılışında konuşan TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz ise eğitime katılan genel sekreterlere eğitimin içeriği ile ilgili bilgiler verdi.

TOBB GENEL SEKRETERLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI