Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİNDEN HTSO’YA ZİYARET

  • 29.09.2017
  • hopatso

 MHP İstanbul milletvekili Arzu Erdem Hopa ticaret ve sanayi odasını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Hopa ilçe başkanlığı adına Hopa’da düzenlenecek olan konser eşliğindeki şölen için Hopa’da bulunan Milliyetçi hareket partisi İstanbul milletvekili Arzu Erdem Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek ‘i makamında ziyaret ettiler. MHP il başkanı ve Hopa ilçe başkanı ile beraber parti yöneticileri ile ziyarete gelen milletvekilini Osman Akyürek ve yönetimi karşıladı. 

Hopa Ticaret Odası Başkanı Osman Akyürek görüşme esnasında milletvekili Erdem’e Hopa hakkında bilgi verirken “ Karadeniz’in en gelişmiş ilçesi aynı zamanda ekonomisi ve ticari hacmi ile beraber bölgenin dinamosu halindeyiz doğal güzelliğimiz başlı başına bir cennet köşesidir Hopa. Her zaman her gelişime ev sahipliği yapan ve Türkiye’nin gelişimine katkı sağlayan bir ilçemizdir. Bu kozmopolittik yapımız zaten kamuoyunda büyük reklama neden olduğunda ilçemizin ismin duymayan yoktur’ ifadelerini kullandı.

MHP İstanbul milletvekili Arzu Erdem “Hopa’da olmak bana farklı bir gurur verdi. Bu ilçenin böyle güçlü bir ticaret odasının olması farklı bir ekonomik yapının olduğunu gösteriyor. Birçok ilimizde ve ilçelerde bu yapıyı görmemekteyiz. Türkiye’nin ekonomisine ne kadar katkıda bulunduğunuz buradan belli olmaktadır. Açıkçası söylemek gerekirse ticaret odası binası ve yönetiminizin bizlere olan karşılaması işin ne kadar ciddiyette yapıldığını göstermektedir. Bende bir milletvekili olarak sizlerle beraber Hopa’yı konuşarak istişare etmekten onur duydum. Hopa Ticaret Odası gördüğüm kadarıyla kendi sorunlarının üstesinden gelebilecek bir odamızdır “dedi. 

MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİNDEN HTSO’YA ZİYARET
MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİNDEN HTSO’YA ZİYARET
MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİNDEN HTSO’YA ZİYARET
MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİNDEN HTSO’YA ZİYARET