HOPA TSO İLÇE JANDARMA KOMUTANINI ZİYARET ETTİ

• 05.10.2017

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ilçeye yeni atanan ve ayağının tozuyla görevine başlayan Jandarma Komutanı Yüz Başı Fatih Kalaycı’yı makamında ziyaret etti. Osman Akyürek başkanlığında ki oda heyeti; Şükrü Aydemir, Gökhan Bıyıklı, Alişan Topaloğlu ve İsmet Başar ile birlikte önceki gün göreve başlayan komutana ilçe ve bölge hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Ağrı Patnos ilçesinde komanda birliğinde görevli iken, doğu görevini tamamlayarak Hopa ilçe jandarma komutanlığına atanan genç komutan aslen Düzceli olduğunu ve Karadeniz’i çok sevdiğini belirtti.

Ziyarette karşılıklı tanışmanın ardında oda başkanı Akyürek “Hopa ekonominin ve ticaretin bölgedeki merkezidir. Burada yaşanan sorunları birlik ve beraberlik içerisinde istişareler yaparak çözüm noktasında olmalıyız. Siz güvenliği sağladığınızda bizlerde ekonomiyi güvenli bir ortamda yöneteceğimiz aşikârdır. Burada önemli olan hem kamu görevlilerinin rahat bir ortamda görev yapmalarına olanak sağlamak, hem de iş dünyasının güvenilir bölgelere yatırım yapmasına katkı koymaktır. Biz oda olarak koşulsuz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Size de Hopa’da ki görevinizde başarılar dilerim” dedi.

Daha sonra karşılıklı sohbetlerin ardından komutana yeni görevinde başarılar dilenerek ziyaret tamamlanmış oldu.

HOPA TSO İLÇE JANDARMA KOMUTANINI ZİYARET ETTİ