'HOPA'NIN BELLEĞİ' ÇALIŞMASI HAKKINDA DUYURU

• 20.10.2017

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak toplumsal duyarlılık anlamında gerçekleştireceğimiz ‘’Hopa’nın Belleği ‘’ adlı kitap çalışmamıza esas olacak nitelikte bilgi belge ve benzeri kaynaklar toplamaktayız.

Bu doğrultuda Hopa’nın mazisine dair gerek ekonomik, gerek sosyal, gerek sportif, gerek kültürel, gerekse folklorik anlamda veri ve belgelerinizin tarafımıza ulaştırılması çıkarılacak olan kitabımıza sizin de katkınızı sağlayacağı gibi, bizden sonraki nesillere de bilgilenme fırsatı yaratacaktır.

Duyarlı halkımıza şimdiden teşekkür eder belgesel verilerin direkt odamıza teslim edilebileceği gibi, internet ortamında kayıtlı verilerin aşağıda yazılı e mail adresine yollanmasını saygıyla rica ederiz.

Mail adresi: hopali2002@hotmail.com

'HOPA'NIN BELLEĞİ' ÇALIŞMASI HAKKINDA DUYURU