Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN!

  • 28.10.2017
  • hopatso

 Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AKYÜREK mesajında, Mustafa Kemal Atatürk’ün çevresinde Türk milletinin kenetlenmesiyle yürütülen Milli Mücadele’nin zaferle sonuçlanması ve ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, tarihin ender kaydettiği bir başarıdır. Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun’ dedi.

HTSO Yön. Krl. Bşk mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının güçlükleri bir bir aşarak ilan ettiği Cumhuriyet’in sarsılmaz temelleri bizleri kucaklamış ve bugün milletimizin her bireyinin benimsediği ortak bir irade olmuştur. Demokratik Cumhuriyetin, hiçbir ayrım gözetmeksizin her Türk vatandaşını birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlük içinde kucakladığı yadsınamaz bir gerçektir. Bu anlamlı gün, milletçe el ele kenetlenmemize, demokrasimize, bölünmez bütünlüğümüze, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkmamıza, vesile olmalıdır.  Bu duygu ve düşüncelerle halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sonsuz bir birlik ve beraberlik diliyorum’

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN!