HOPA TSO BATUMİ BUİLD 2017 FUARINA KATILDI

• 09.12.2017

Bu yıl 7. si düzenlenen Gürcistan Uluslararası Yapı, İnşaat, Emlak ve Yeni Teknolojiler Fuarı BATUMI BUILD 2017’ ye Hopa Ticaret ve Sanayi Odası da katılarak stant açtı. Üyelere yapılan çağrı sonucu tanıtım broşürü ve kataloglarını odaya ileten firmaların tanıtımının gerçekleştirildiği standı Gürcü Bürokrasisinden öneli isimler ziyaret etti. Üyeler ve oda yöneticilerinden oluşan 9 kişilik heyet 8 Aralık Cuma günü Sheraton Otel’de gerçekleştirilen açılışa katılarak stantları ziyaret etti.

TC. Batum Başkonsolosu Sn. Makbule KOÇAK, Gürcistan Ekonomi Bakanı Sn. Ramazi BOKKVADZE, Tarım Bakanı Sn. Avtandil MESKHİDZE, Sağlık Bakanı Sn. Revazi MİKELADZE, Batum Ticaret Ataşesi Sn. Mikail DEVELİOĞLU ve Acara Ticaret Odası Başkanı Sn. Tamaz SHAVADZE tarafından gerçekleştirilen açılış töreninin ardından stantlar ziyaret edildi. 8 ülkeden 60 katılımcının bulunduğu fuarda Hopa TSO standı büyük ilgi görerek coğrafi işareti alınmaya çalışılan Laz Böreği beğeni topladı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin katalogları fuar katılımcılarına dağıtıldı.

Gürcü yetkililerinin ve Başkonsolossun stat ziyareti sırasında kısa bir konuşma gerçekleştiren HTSO Yön. Krl. Bşk. Osman AKYÜREK, Gürcistan ve Türkiye arasında kardeşlik köprülerinin çok uzun zaman önce atıldığını ve her gün daha yukarılara çıkan ekonomik ve sosyal ilişkiler geliştirildiğini ifade ederek, bu fuara da sektörde faaliyet gösteren üyelerin tanıtımı için katıldıklarını ifade etti.

Ziyaretçilerini uğurlayan Hopa TSO heyeti Trabzon TSO standını ziyaret ederek Başkan Mustafa Suat HACISALİHOĞLU ile kısa süreli sohbet etti.

HOPA TSO BATUMİ BUİLD 2017 FUARINA KATILDI