Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA HAMDİ YILDIRIM’ I ATADI

  • 19.01.2018
  • hopatso

 Hopa Ticaret ve Sanayi Odası 27 yıllık hizmetinin ardından emeklilik talebinde bulunarak görevinden ayrılan Ali UZUN’ dan boşalan göreve Hamdi YILDIRIM’ ı getirdi. Oda bünyesinde Kalite Yönetim Temsilcisi, Dış Ticaret Uzmanı ve İnsan Kaynakları Sorumlusu olarak görev alan YILDIRIM Oda Yönetim Kurulu kararı ile Genel Sekreterlik görevine başladı.

 

Çiçeği burnunda Genel Sekreter yaptığı kısa açıklamasında ‘yaklaşık 4 yıldır Hopa Ticaret ve Sanayi Odasında çalışmaktayım. Benden önceki Genel Sekreterimiz Ali UZUN’ un bugüne kadar bana ve odamızın diğer personellerine göstermiş olduğu ağabeylik ve yöneticilik vasfından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Beni bu göreve laik gören Oda Yönetim Kuruluna ve başkanımız Osman AKYÜREK’ e ayrıca teşekkürlerimi ediyorum. Bu görevi daha özverili bir şekilde sürdürerek Odanın yükselen ivmesini ülke genelinde daha yukarıya taşımak için çaba sarf edeceğim. Odamıza ve Hopa’mıza hayırlı olsun’ dedi.

    

YILDIRIM Kimdir?

1987 yılında doğan YILDIRIM ilk ve orta öğrenimini Hopa’da, lise öğrenimini ise Arhavi’de tamamladı. 2006-2011 yılları arasında ODTÜ KKK Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde okudu. Lisans eğitiminin ardından askerlik görevini tamamlayarak 2014 yılında Hopa TSO’ da göreve başlayan YILDIRIM çeşitli görevlerde çalıştı. 2018 Ocak ayı itibarıyla Genel Sekreterlik görevine başladı

HOPA TSO GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA HAMDİ YILDIRIM’ I ATADI