CHP HOPA GENÇLİK KOLLARI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 14.02.2018

Yapılan seçimlerin ardından oluşturulan CHP Hopa İlçe gençlik kolları odamızı ziyaret ederek Oda Yöneticileri ile bir süre sohbet gerçekleştirdi. CHP HOPA İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adnan BALMUMCU, Üyeleri Armağan TOPALOĞLU, Oğuzhan AKKAYA, Mert Oğuz ÖZGÜL ve Üniversite Sorumlusu Osman Deniz ÇAKIR’ dan oluşana heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Meclis üyesi Gökhan BIYIKLI ile karşıladılar.

Ziyarette Hopa için neler yapılabileceği hakkında fikir alış verişi gerçekleştirildi. Misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden AKYÜREK sosyal projeler kapsamında başlatılan uyuşturucu ile mücadele ve benzeri çalışmalar hakkında bilgiler aldı. BALMUMCU Oda yönetimine kabullerimden dolayı teşekkür ederek odadan ayrıldılar.

CHP HOPA GENÇLİK KOLLARI ODAMIZI ZİYARET ETTİ