HOPA KAYMAKAMI GÖRÜKMEZ’E VEDA GECESİ DÜZENLENDİ

• 26.02.2018

Hopa Kaymakamı Ferit Görükmez ’in mülkiye müfettişliğine atanması sebebi ile yeni görev yeri Ankara oldu.

Sayın kaymakama Hopa’ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etmek amaçlı veda yemeği düzenlendi. Programda söz alan Kaymakam Görükmez;  “Hopa'nın geleceği için siyasi kimliklerin bir kenara bırakılıp tek vücut olması gerekmektedir. Bu 14 ay süre zarfında Hopa için, insanlarımız için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Eğer sizlerin nazarında da iyi bir yere sahip olduysam ne mutlu bana.

Çok güzel insanlarla tanıştım, iyi dostluklar kurdum, ilçemiz adına herhangi bir yardım olduğu anda bir telefon kadar yakın bir dostunuz olacağını asla unutmayın.

Ayrıca Hopa’mızın gururu Artvin Hopaspor’uda 3. Ligde görmek en büyük arzumuzdur. Sizlerden ricam takımımıza sonuna kadar destek olun.

Evet, 14 ay sonunda veda zamanı geldi. İnşallah bizden sonra gelecek olan Kaymakam kardeşimiz bizden daha iyi işler yapar.

Bana bu güzel ve anlamlı veda yemeğini organize eden Belediye Başkanımız Nedim Cihan, Ticaret Odası Başkanı Osman Akyürek ve siz değerli dostlarıma şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakamın ardından söz alan Belediye Başkanı Nedim Cihan, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Güven, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, CHP İlçe Başkanı Adnan İskender, Hopa Ticaret Odası Başkanı Osman Akyürek ve Artvin Hopa spor Başkanı Mubin Çakmak’ta, kaymakam Ferit Görükmez’e yaptığı görev boyunca ilçemize kazandırdığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılarının devamını dilediler.

Programda Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek gerçekleştirdiği konuşmanın ardından Hopa iş dünyasına hizmetleri ve katkıları anısına kaymakama plaket sunumu gerçekleştirdi.

HOPA KAYMAKAMI GÖRÜKMEZ’E VEDA GECESİ DÜZENLENDİ