ODA ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA DUYURU

• 13.03.2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin seçimi Bakanlar Kurulu Kararı ile Nisan 2018 ayına ertelenmiştir. Bu kanuna istinaden Odamızın organ üyelikleri seçimi 1 Nisan 2018 tarihinde Odamız Atatürk Konferans salonunda yargı gözetiminde yapılacaktır.

1 Nisan 2018 tarihinde yapılacak organ seçimlerinde Seçme ve seçilme hakkına haiz üyeleri gösteren; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Ortak Veri Tabanından alınmış listeler, 14-15-16 Mart 2018 tarihlerinde Oda ilan panosunda mesai saatleri içerisinde ilan edilecektir.

Oy kullanacak Tüzel kişiler ticaret sicil müdürlüğünden alacakları Yetki Belgesi ve T.C. kimlik numarası bulunan kimlikleri ile oy kullanacaklardır. Gerçek kişiler ise bizzat T.C. kimlik numaraları bulunan kimlikleri ile oy kullanabileceklerdir.

ODA ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA DUYURU