ARTVİN GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARI DERNEĞİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 20.03.2018

Artvin Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Melek ÖZBAYRAK, Yardımcısı Meryem ÖZBAYRAK, Veteriner hekimi Güleser ÇELİK, Mimar Filiz UZUNYARIMCI ve Yeni Üye Gülsever AKYÜREK Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman AKYÜREK’ i makamında ziyaret ettiler.

Üyeler ile birlikte uyum içerisinde çalışmalar yürüttüklerini belirten Dernek Başkanı Melek Özbayrak 2018 yılında yapacakları projeler hakkında Başkan Akyürek’e bilgiler verdi. Başkan AKYÜREK bulunduğumuz konumun ticarete verimli olduğunu kapının yanımızda olup Gürcistan ile beraber yapılacak her türlü ticaretin önü açık olduğu, kadınlarımızın yeni istihdamlar yaratabileceğini, bu gücün kadınlarımızda fazlasıyla olduğunu belirterek derneğin yapacağı projelerde her zaman yanlarında olacağını dile getirdi. Ziyaret sonunda dernek üyeleri, Başkan Akyürek’e misafirperverliğinden ötürü teşekkür ettiler. Başkan Akyürek ise, konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ARTVİN GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARI DERNEĞİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ