ARDANUÇ ENGELLİLER DERNEĞİ HOPA ZİYARETİ

• 21.03.2018

Ardanuç Engelliler Derneği ilçemizi ziyaret etti. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ilçemize gelen misafirleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Başkan Yardımcısı Okan Poyraz Dernek yöneticisi ve engelli vatandaşlarla kısa süreli sohbet gerçekleştirdi. Engellilerimizin sahille şimdi ye kadar hiç ziyarette bulunmadıklarını belirten dernek yöneticisi bu ziyaretin son derece önemli olduğunu belirtti. Akyürek yaptığı değerlendirmede Ticaret ve Sanayi Odası olarak engelli vatandaşların her zaman destekçisi olduklarını ve ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Dernek yöneticisi misafirperverliklerinden dolayı Oda Yöneticilerine teşekkür etti.

ARDANUÇ ENGELLİLER DERNEĞİ HOPA ZİYARETİ